nieuws

Gordon zorgt voor ontspanning in geladen hal

Fastfood

Gordon heeft tijdens de presentatie van de Cafetaria Top-100 voor de nodige ontspannen momenten gezorgd. De bekende zanger trad op tussen de award-uitreiking en de bekendmaking van de top-3 van de nieuwe cafetariaranglijst.

Gordon zorgt voor ontspanning in geladen hal

‘Als er maar één gek is op vette hap, dan ben ik het wel. Gerard is er ook gek op. Nu wordt het tijd voor een beetje romantiek in de frituurwereld’, deelde de zanger de honderden aanwezigen mee voorafgaand aan een van zijn songs.

Het optreden van Gordon zorgde voor een ontspannen sfeer in de goedgevulde Dieze Hal in de Brabanthallen in Den Bosch. De zanger kreeg bij het publiek de handen op elkaar en de armen in de lucht. Hij improviseerde zelfs enkele nummers met regels over de cafetariabranche.

Cafetaria Top-100 dossier:

Wilt u meer nieuwsberichten lezen over de Cafetaria Top-100 of foto’s en video’s bekijken van de uitreiking gisteren? Ga dan naar www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels