nieuws

Cafetaria Top-100 zoekt vervanger voor zieke Smit

Fastfood

Jan Smit komt niet optreden tijdens het feest rondom de Cafetaria Top-100. Dat heeft het management zojuist bekendgemaakt. Smit heeft problemen met zijn stembanden. De organisatie van de Cafetaria Top-100 is bezig met een waardige vervanger.

Cafetaria Top-100 zoekt vervanger voor zieke Smit

De Telegraaf meldt dat er voorlopig een streep gaat door optreden van Smit. De populaire zanger heeft een verdikking van zijn stembanden en mag de komende weken niet praten of zingen.

Smit zou tijdens de bekendmaking van de Cafetaria Top-100 op maandagmiddag 29 oktober tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant optreden. De organisatie is nu op zoek naar een alternatief. Hoofdredacteur Martijn Reintjes van Snackkoerier stelt dat er op korte termijn een waardige vervanger wordt aangekondigd.

De Cafetaria Top-100 is een ranglijst met honderd beste cafetaria’s van het land. Aan de prestigieuze lijst zijn diverse awards gekoppeld voor de beste innovatie, gastvriendelijkheid en ijsverkoop. De bekendmaking van de top-100 wordt bijgewoon door de top van de Nederlandse cafetariabranche.

Zie ook

Reageer op dit artikel