nieuws

Woningen verdringen cafetaria

Fastfood

Cafetaria ’t Zoutvatje in het Zeeuwse Hulst moet wijken voor woningbouw. De cafetaria-eigenaar zegt eieren voor zijn geld te kiezen en heeft vrede met de gedwongen sluiting van zijn bedrijf.

Dat meldt de PZC. De Woonstichting Hulst meldt in de regionale krant tot overeenstemming zijn gekomen over een vertrek van ’t Zoutvatje. ‘Ik kies nu eieren voor mijn geld. Ik heb jarenlang geprobeerd dat stuk grond naast me te kopen, maar daar wilde de gemeente steeds niet aan meewerken’, aldus Wilfried Verbist van ’t Zoutvatje in de PZC.

Baklucht
Woonstichting Hulst wil op de plek van de cafetaria en het naast gelegen veldje zo’n twintig appartementen in twee of drie bouwlagen neerzetten. Wilfried Verbist zegt mede te vertrekken uit angst voor klachten van de toekomstige bewoners over baklucht.

Reageer op dit artikel