nieuws

Cafetariahouder platgebeld na misverstand

Fastfood

Waartoe een misverstand, ontstaan door een bericht in de plaatselijke kranten, al niet kan leiden. Hans Metselaar van Cafetaria Noordeinde uit Hoogeveen is de afgelopen dagen helemaal platgebeld door mensen die willen weten waarom hij ermee stopt.

Als hij al zou stoppen dan was dat misschien vanwege de onophoudelijk stroom telefoontjes, maar verder heeft de ondernemer geen plannen in die richting. Het bericht was namelijk niet volledig.

Nadat in de kranten heeft gestaan dat het pand verkocht is, krijgt eigenaar Hans Metselaar onophoudelijk telefoontjes met vragen waarom hij er mee stopt. Maar daar is geen sprake van.

De vele bellers krijgen allemaal te horen dat Cafetaria Noordeinde niet gaat verdwijnen, maar zal verkassen naar een andere locatie. Voor veel mensen die woonachtig zijn in de omgeving van de cafetaria is ook dat geen goed nieuws. Het is nog niet bekend waar het bedrijf gevestigd zal worden .

Reageer op dit artikel