fotoreportage

Foto’s: nieuwbouw cafetaria De Schuiven na fatale brand

Fastfood

Ondernemers Liyi Chen en Xiang Fang uit Oudenbosch zagen hun cafetaria De Schuiven en Chinees restaurant Happy Valley in juni 2011 in vlammen opgaan. Het echtpaar wilde doorgaan en opnieuw bouwen, maar dat traject duurde vanwege tegenslagen ruim 3,5 jaar. Sinds vrijdag 16 januari kunnen ze weer gasten ontvangen in hun nieuwe zaak. Het Chinese restaurant is niet teruggekeerd. De vergrote cafetaria heeft gezelschap gekregen van een wok to go-counter en een bar met caféfunctie. ‘We zijn opgelucht en blij dat het ons is gelukt.

Foto’s: nieuwbouw cafetaria De Schuiven na fatale brand


In de Snackkoerier-editie van 31 januari vertelt Liyi Chen openhartig over de tegenslagen waarmee hij te maken heeft gehad.

Reageer op dit artikel