fotoreportage

Foto’s: Snackbar ’t Haasje van pand naar snackwagen

Fastfood

Na 26 jaar moest ondernemer Rob Heemskerk zijn cafetaria ’t Haasje in Oegstgeest in maart van dit jaar noodgedwongen sluiten. Hij huurde zijn bedrijfsruimte van Lidl en deze supermarktgigant wilde de vierkante meters zelf gebruiken. Heemskerk ging echter niet bij de pakken neerzetten en runt zijn zaak nu vanuit een mobiele snackwagen. Pal naast zijn oude locatie. Na twee keer een leenwagen, nam hij eind augustus zijn eigen snackwagen in gebruik. ‘Je moet loslaten wat je altijd gehad hebt. Het werk op zich is niet nieuw. Je hebt een andere logistiek. Je moet beter plannen en heel goed bepalen wat je meeneemt. De ruimte is natuurlijk beperkt. Mijn grote koel- en vriescel staat thuis…’ Bekijk hier de foto’s van Snackwagen ’t Haasje.

Foto’s: Snackbar ’t Haasje van pand naar snackwagen

Meer over Rob Heemskerk en zijn overstap van een bedrijfspand naar een mobiele snackbar in Snackkoerier nummer 19.

Reageer op dit artikel