fotoreportage

Fotoverslag Wedstrijd Lekkerste Fastservicemenu

Fastfood

René van Bogaert won gisteren tijdens de vakbeurs Horecava in de Amsterdam RAI de vakwedstrijd Lekkerste Fastservicemenu 2013. De medewerker van McDonald’s Wijck in Maastricht maakte razendsnel een gevarieerd fastservicemenu tijdens deze wedstrijd voor leerlingen van SVO Fastserviceopleidingen.

Fotoverslag Wedstrijd Lekkerste Fastservicemenu

De wedstrijd kende tien deelnemers, allen leerlingen van SVO Fastserviceopleidingen. René van Bogaert won met ‘Fresh ’n Crispy’. Tweede werd Raquell Meessens van Smullers in Maastricht. De derde plaats was voor Loes Bindels van Smulwereld ’t Huukske. De menuutjes waren gevarieerd, zoals op de foto’s is te zien.  Wat wel opviel dat veel leerlingen meer tijd nodig hadden dan de gestelde acht minuten.

Reageer op dit artikel