blog

Uitdaging

Fastfood

Wat was dat schrikken, toen Ron Jansen mij in december vertelde dat hij voor een nieuwe uitdaging binnen Reed Business had gekozen. Natuurlijk begreep ik Ron, na meer dan 12 jaar wil je toch eens wat anders; al zag ik ook hoeveel moeite het Ron kostte om zijn liefdesbaby Snackkoerier te moeten loslaten.

Uitdaging

Het kostte mij minstens zoveel moeite om aan de gedachte te wennen dat Ron niet meer de vertrouwde ‘anchorman’ zou zijn die alles en iedereen kent en die met volle toewijding Snackkoerier dag in dag uit vitaal en kwiek wist te houden.

Ik moest op zoek naar ‘een nieuwe Ron’, voorwaar geen eenvoudige opgave! Toch denk ik er aardig in te zijn geslaagd. Een tweede Ron bestaat niet, maar met het toch ook befaamde ‘snack-duo’ Ubel Zuiderveld en Richard Stegers denk ik een mooie toekomst voor Snackkoerier zeker geborgd te hebben. Weinigen hebben zoveel oprechte liefde en passie voor de snackbranche als Ubel en Richard. Weinigen begrijpen de problematieken en uitdagingen van de cafetariahouder beter dan zij.

U gaat ze de komende tijd zeker ontmoeten, in de kolommen van Snackkoerier, maar ook in levende lijve. Ik heb er weer alle vertrouwen in en ik wens zowel Ubel en Richard, als ook Ron in zijn nieuwe job bij de collega’s van Distrifood, heel veel plezier en succes!

Reageer op dit artikel