blog

Trotse toppers

Fastfood

Als de dag van gisteren herinner ik me de avond in oktober waarop ik de naam van de nieuwe nummer 1 in de Cafetaria Top 100 uit de gouden envelop mocht halen. Wat waren ze blij, de mensen van Cafetaria-Eethuis Van Holst in Dongen. En wat een mooie nummer 1, wat mij betreft.

Trotse toppers

Wat me misschien nog wel meer is bijgebleven, is de trots bij de overige 99 bedrijven die deze avond te horen kregen welke plek ze een jaar lang mochten innemen in de Cafetaria Top 100. Het was één grote feestzaal vol met trots, deze avond in Bunnik. En 
terecht, want of je nou nummer 3 bent of nummer 93, je bent 
gewoon een absolute topper als 
je in de Top 100 staat.

Natuurlijk was er hier en daar ook een snufje teleurstelling over een iets lagere klassering dan 
gehoopt. Maar daar was ook 
direct realisme. En ambitie om in 2013 nog hoger te klimmen. Ik vind het geweldig om die passie te zien. En ik vind het dus ook heerlijk dat de inschrijving voor de Cafetaria Top 100 2013/2014 weer van start is gegaan. We kijken hier met z’n allen weer uit naar de inschrijvingen en vooral de motivaties. En daarna natuurlijk naar de beoordelingen van de mystery guests en de bezoeken met de finale jury aan de allergrootste Toppers binnen de Top. Het Top 100 Event staat ook alweer gepland voor dit jaar. Als u denkt dit jaar in de lijst te komen, zet dan vast 28 oktober in uw agenda. Ik kijk ernaar uit om die avond weer honderd trotse teams te mogen feliciteren!

Reageer op dit artikel