blog

Snackbarhouder is voetbalrecord kwijt

Fastfood

Jan Jeuring van Snackbar-lunchroom Jeuring in Enschede is zijn opvallende voetbalrecord kwijt. Jeuring scoorde jaren geleden 103 doelpunten voor FC Twente. Het record is nu in handen van Twente-spits Blaise N’Kufo, die in de meest recente wedstrijd van FC Twente doelpunt 104 scoorde.

Snackbarhouder is voetbalrecord kwijt

N’Kufo scoorde afgelopen weekend het enige doelpunt in de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen ADO Den Haag. Het winnende doelpunt betekende de 104de goal van de Zwitserse spits in Twentse dienst.

Daarmee is het record van snackbarhouder Jan Jeuring uit de boeken. Jeuring scoorde vanaf 1966 tot en met 1976 103 maal voor FC Twente. Na zijn actieve voetballoopbaan werd Jeuring snackbarhouder. Snackbar-lunchroom Jeuring is gevestigd in Winkelcentrum-Zuid in Enschede.

Meer blogs van Snackkoerier:

Reageer op dit artikel