artikel

Cafetariadag op BBB Maastricht: gratis presentaties en workshops

Fastfood 18

Op de BBB Maastricht die gehouden wordt van 10 t/m 12 oktober in Mecc Maastricht is één dag gewijd aan cafetaria’s. Op maandag 10 oktober worden speciaal voor cafetariahouders lezingen gegeven over marketing en friet.

Cafetariadag op BBB Maastricht: gratis presentaties en workshops

Onder de noemer BBB worden verschillende activiteiten georganiseerd die het succes van horecaprofessionals moeten vergroten. Het jaarlijkse hoogtepunt is het driedaagse vakevenement BBB Maastricht. Op maandag 10 oktober wordt extra aandacht besteed aan de sector fastfood.

Verrijking en discussie

Vanaf 13.00 uur is het tijd voor verrijking en discussie. Henry Robben van de Nyenrode Business Universiteit gaat in op het denken en handelen van de consument. Hij geeft een geheel andere kijk op het begrip klant en legt uit wat voor gevolgen dat heeft voor de marketing van cafetaria’s. Professor Tiny van Boekel van de Universiteit Wageningen praat cafetariahouders bij over friet. Hoe zit het met acrylamide? Wat zijn de feiten over vet? En vooral, wat zijn de fabels? Weten we wel genoeg over frituren als bereidingswijze van voedsel? Deze twee sessies verrijken de kennis, zetten aan tot nadenken en helpen bij de bedrijfsvoering en het maken van belangrijke keuzes voor de toekomst.

Variety Valley

De lezingen in het kader van de BBB Cafetariadag vinden plaats in de BBB Academy in Variety Valley, één van de vier themawerelden die dit jaar te vinden zijn op BBB Maastricht. De andere drie werelden zijn Beverage Beach, waar de de meest uiteenlopende dranken te proeven zijn; Food Forest, waar authentieke smaken te vinden zijn en Folie Culinaire, hét evenement voor de internationale gastronomie, exclusief voor genodigden. Iedereen die werkzaam is in de fastservicesector is welkom om de lezingen tijdens de BBB Cafetariadag gratis bij te wonen.
Meer informatie en inschrijving: Bbbmaastricht.nl

Reageer op dit artikel