artikel

Foto’s: Bonheur viert ‘Broodje Jantje’ 50 jaar

Fastfood

Broodje Jantje, de beroemde hamburger uit Tilburg, bestaat 50 jaar. De hamburger, van geestelijk vader Jan de Kort en nu eigendom van de Bonheur Horeca Groep, is nog steeds te koop bij de vestiging van Broodje Jantje aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Sinds een jaar staat de hamburger ook op het menu bij diverse cafetaria’s in Midden-Brabant en in België. Bonheur laat weten voor de komende jaren te werken aan de verdere uitrol van Broodje Jantje.

Foto’s: Bonheur viert ‘Broodje Jantje’ 50 jaar

Om het jubileum van Broodje Jantje te vieren was de burger in het feestweekend te koop voor de prijs van 50 jaar geleden: 1,25 gulden! Met uitsluitend guldens en kwartjes kon de snack bemachtigd worden. ‘De viering was een groot succes en het heeft me verbaasd hoeveel mensen nog guldens hebben liggen,’ zegt Briene Brienissen van Bonheur. Jan de Kort (71) stond tijdens het jubileum zelf weer bij de frituur.

De Bonheur Horecagroep staat op 88 in de Horeca Top 100 van Misset Horeca. Het bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor de horeca in het stadion

Reageer op dit artikel