artikel

Cafetaria Top 100 nummer 9: Eetpaleis ’t Vosje, Rosmalen

Fastfood

Eetpaleis ’t Vosje handhaaft zich in de toptien en boekt één plaats winst ten opzichte van vorig jaar. Gezien de sterke concurrentie is dat een compliment waard.

Cafetaria Top 100 nummer 9: Eetpaleis ’t Vosje, Rosmalen

Bijna tien jaar geleden was Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen de eerste winnaar van deze competitie. Het zorgde voor een grote naamsbekendheid, veel vaste gasten en hooggespannen verwachtingen. Die werden tijdens het laatste jurybezoek opnieuw waargemaakt. De leuke cafetaria heeft een mooie uitstraling en staat organisatorisch als een huis.

Huisgemaakt

’t Vosje biedt door het zeer uitgebreide assortiment voor ieder wat wils. De veelal huisgemaakte producten zijn van hoge kwaliteit. De frites smaken heerlijk, dat geldt ook voor de kroket. Met verse jus d’orange, smoothies, salades en luxe menu’s weet de zaak de klant te verleiden. Let wel op aftersales. Dat was deze keer wat magertjes, terwijl er beslist ruimte voor is.
Eigenaar Peter Vos is een maatschappelijk zeer betrokken ondernemer. Hij haalt regelmatig de pers met leuke acties en initiatieven. Daarbij worden ook de kansen van sociale media benut.

www.eetpaleisvosje.nl

Reageer op dit artikel