artikel

Cafetaria Top 100 nummer 8: Verhage Floriande, Hoofddorp

Fastfood

Verhage Floriande weet opnieuw te overtuigen. Na de tweede plaats vorig jaar opnieuw een mooie klassering voor Marco en Gisela Honsbeek.

Cafetaria Top 100 nummer 8: Verhage Floriande, Hoofddorp

Passie voor het vak kom je op alle fronten tegen bij Verhage Floriande in Hoofddorp. Hart voor de zaak én hart voor de buurt. De inspanningen en sterke betrokkenheid betalen zich uit. Het zorgt voor klantenbinding. De jury heeft een prima ervaring. ‘Heerlijk gegeten, alles vers’, zo laat het rapport niets aan duidelijkheid te wensen over.

Begroeting

Bij aankomst werd het jurylid buiten al aangesproken en begroet door een medewerker, die later keurig de bestelling opnam en aan bijverkoop deed. Kan niet beter! De vloer voor de ijsuitgifte is wat plakkerig, maar dat is een kleinigheidje. Op het professionele karakter van deze cafetaria met een moderne uitstraling valt verder gewoon niets aan te merken.

Springkussen

Er wordt alles gedaan om klanten tevreden te stellen. Daarbij worden kinderen beslist niet vergeten. Jonge gasten kunnen zich vermaken met een springkussen en een mooie kinderhoek. Kinderen blij, ouders blij, zo is de terechte gedachte.

www.floriande.verhage.nu

Reageer op dit artikel