artikel

Cafetaria Top 100 nummer 7: Foodmaster De Parel, ‘s-Gravenzande

Fastfood

Foodmaster De Parel doet zijn naam eer aan. Het bedrijf van Richard en Bianca van Dop is bezig met een gestage opmars. Wat een geweldig team heeft Richard van Dop om zich heen verzameld.

Cafetaria Top 100 nummer 7: Foodmaster De Parel, ‘s-Gravenzande

Op de dag dat onze mystery guest het bedrijf bezoekt, is de ernstig zieke Richard al bijna een maand niet meer op de werkvloer geweest. Daarvan is echter niets te merken. Onder leiding van de jonge bedrijfsleidster Kimberly (Kim) de Zeeuw zet het team een prestatie van formaat neer. De begroeting is allerhartelijkst, alsof er niets op de achtergrond speelt. Het opnemen van de bestelling gebeurt zoals het hoort, de juiste vragen worden op de juiste manier gesteld. Tot slot wordt bij het serveren op een oprechte wijze ‘smakelijk eten’ gewenst.

De organisatie is goed doordacht. De zaak is schoon en opgeruimd. Ook bij drukte zijn de werkzaamheden goed georganiseerd. Van Dop heeft een geoliede machine neergezet waar met plezier wordt gewerkt. Onze bestelling wordt dan ook op een net opgemaakt bord geserveerd.

Opvallend pand

Het hoekpand valt op met een mooi verzorgd terras. De zaak is smaakvol ingericht. Visuals van hun eigen kinderen sieren de wanden. Het geeft een persoonlijke noot aan het interieur. Dat sluit goed aan bij de sfeer die het bedrijf, met zijn talrijke meelevende vaste gasten, kenmerkt.

Bedrijfsleidster Kim de Zeeuw krijgt een special award, de Parel van het Jaar, vanwege haar inzet, betrokkenheid en professionaliteit. De award is tevens een huldeblijk aan Richard van Dop, die haar de fijne kneepjes van het vak bijbracht.

www.foodmaster.nl

Reageer op dit artikel