artikel

Cafetaria Top 100 nummer 6: Restaria Lunchroom De KomEet

Fastfood

De KomEet in Schijndel van Katja en Stefan van Oss staat voor het eerst in de Cafetaria Top 100 en belandt direct op plaats 6. Goed voor de award van Hoogste Nieuwe Binnenkomer.

Cafetaria Top 100 nummer 6: Restaria Lunchroom De KomEet

Katja en Stefan van Oss hebben de laatste jaren geïnvesteerd in hun zaak en personeel. Het resultaat is een prachtige zaak die modern en toch warm en huiselijk is ingericht. Ook de bezoeken en trainingen van een mystery-guestbureau werpen vruchten af. De bediening is gastgericht. Op een vriendelijke en adviserende manier wordt onze mystery guest door het verkoopgesprek geleid.
De menukaart is uitgebreid. Een breed en prachtig assortiment aan kwaliteitsproducten. Een kleurrijk palet aan maaltijd-salades, al dan niet warme (stok)broodjes, plates en menuutjes in overvloed met keuze uit een snack tot een biefstuk van de haas aan toe. Te veel om op te noemen. De drankenkaart vertoont dezelfde variatie: smoothies en sappen, frisdrank of een biertje of wijntje bij het eten, het kan. Ook op de koffiekaart, met Italiaanse kwaliteitskoffie, kan een ieder wat van zijn gading vinden.

Experiment

Van Oss schuwt ook het experiment niet. Onlangs zette hij de Mitraillette op de kaart. De kapsalon onder de broodjes. Een broodje met twee hamburgers, sla en frites, overgewaaid uit België en Frankrijk. En voor toe? Sinds dit jaar heeft de KomEet een Swirl’s Happyness Station voor een lekker softijsje.

Terwijl de ouders genieten, vermaken de kinderen zich met een kleurplaat, kidsbox of in de ballenbak. Kortom: van jong tot oud is welkom.

www.dekomeet.nl

Reageer op dit artikel