artikel

Cafetaria Top 100 nummer 10: Foodmaster Woerden, Woerden

Fastfood

Meesterlijk smullen. De slogan van Foodmaster Woerden is geen loze kreet. Je kunt voortreffelijk eten in de sfeervolle gelegenheid.

Cafetaria Top 100 nummer 10: Foodmaster Woerden, Woerden

Cafetaria en restaurant zijn mooi gescheiden in deze topzaak. Met plaats 10 krijgt Jimmy Chen een beloning voor jarenlang goed en succesvol ondernemen. De jury is sprakeloos over de gastvrijheid en vlotte bediening bij Foodmaster Woerden. Dat laatste gebeurt uitermate vriendelijk en professioneel. De natuurlijke manier van bijverkoop verdient lof.

Zeer hygiënisch

Er wordt ook zeer hygiënisch gewerkt. Dat zie je bijvoorbeeld terug in een medewerker die alleen opneemt en afrekent, een ander personeelslid pakt de producten, slim. Het team maakt een verzorgde indruk. Iedereen draagt een mooi zwart hemd. Op details maakt het bedrijf het verschil. Op het toilet een automatische wc-bril-desinfectiereiniger aanwezig, top!

Het bedrijf doet weinig met de nieuwe media. De website is zeer summier net als Facebook. Twitter ontbreekt. Daar kan Foodmaster Woerden nog een stap maken, want op kwaliteit en service valt niet veel winst meer te boeken.

www.foodmasterwoerden.nl

Reageer op dit artikel