artikel

Snacks van grote klasse

Fastfood

In Engeland is een nieuwe snack-rage ontstaan. Liefhebbers van snacken en snoepen maken hun favoriete snack zelf… maar dan met enorme afmetingen!
Tips voor hele grote snacks…

Snacks van grote klasse

Hoe maak je met een budget van slechts twaalf euro een stuk sushi van een paar kilo? Hoe smaakt een blauwe mega-hamburger? Is het mogelijk een chocolate chip cookie van een halve meter doorsnee te maken?Het antwoord op dit soort vragen is te lezen (en vooral te zien) op de nieuwe website Pimpthatsnack.com. Wie op zoek is naar suggesties voor originele recepten vindt daar grootse snackprojecten en vreemde voedselcombinaties.

De populaire internetsite begon als een geintje met het omkatten van een KitKat Chunky. In Engeland werd een ware rage ontketend: mensen proberen zelf gigantische versies te maken van hun favoriete snacks en plaatsen vervolgens de foto’s op het internet. De website trok al duizenden bezoekers, zeker nadat televisiekok Gordon Ramsey er aandacht aan besteedde in zijn programma.

Reageer op dit artikel