artikel

Promoot uw topcafetaria bij de pers

Fastfood

Een klassering bij de beste 100 cafetaria’s van Nederland levert veel aanzien op. Daarvoor hoeft het bedrijf echt niet in de top van de ranglijst te staan. Maar nog belangrijker, naast aanzien kan het ook extra omzet opleveren.

Promoot uw topcafetaria bij de pers
GXDOWNLOADS-HOR055021D02

Het bedrijf hoort immers bij de besten van in totaal meer dan 5000 cafetaria’s. Om daar van te profiteren zal een ondernemer zich wel moeten profileren en publiciteit moeten krijgen in op zijn minst de lokale media, zoals de regionale krant, huis-aan-huis-bladen en regionale televisie.

Speciaal daarvoor vindt u op deze pagina een totaal perspakket. Het perspakket bestaat uit een kant- en klaar persbericht waarin alleen nog de gegevens van uw bedrijf moeten worden ingevuld. Stuur het persbericht naar alle lokale media en waag er als follow-up een telefoontje aan.

» » Download hier het persbericht

Hieronder treft u het Top 100-logo in drie bestandsformaten aan. Ieder zijn ze voor een ander doel geschikt. Gebruik het logo van de Cafetaria Top-100 op uw briefpapier, uw menukaarten, of waar u maar wilt. De hele periode 2010-2011 heeft u het recht om vrijelijk gebruik te maken van dit beeldmerk.

Het jpg-bestand is in de meeste tekstverwerkers te importeren en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een brief, of andere op de computer gemaakte tekst, te verfraaien.

» Download hier het jpg-bestand

Het pdf-bestand is ook te gebruiken in brieven en dergelijke, het is in principe van hogere kwaliteit dan het jpg-bestand. Ook drukkers kunnen daar goed mee uit de voeten.

» Download hier het pdf-bestand

Het eps bestand is bij uitstek geschikt voor het gebruik door drukkers en vormgevers. Met dit bestand is het logo groot af te beelden zonder kwaliteitsverlies.

» Download hier het eps-bestand

Reageer op dit artikel