artikel

Ranglijst Fastfood Formules

Fastfood

Snackkoerier presenteert voor de negende keer haar jaarlijkse ranglijst van Fastfood Formules. Evenals vorig jaar is de Top 40 gerangschikt op basis van aantallen vestigingen. Niet alle horecaconcerns blijken bereid om hun omzetcijfers bekend te maken. Een ranglijst waarin de genoten jaaromzet het criterium is, zou teveel hiaten opleveren en derhalve niet verantwoord zijn. Een […]

Snackkoerier presenteert voor de negende keer haar jaarlijkse ranglijst van Fastfood Formules. Evenals vorig jaar is de Top 40 gerangschikt op basis van aantallen vestigingen. Niet alle horecaconcerns blijken bereid om hun omzetcijfers bekend te maken. Een ranglijst waarin de genoten jaaromzet het criterium is, zou teveel hiaten opleveren en derhalve niet verantwoord zijn.

Een uitgebreide analyse leest u in Snackkoerier nummer 9.

Wilt u reageren op de Formuleranglijst? Stuur mij dan een e-mail.
Eric Klop, hoofdredacteur Snackkoerier

Reageer op dit artikel