nieuws

La Place opent nieuwste generatie take away-formule

Dranken

La Place heeft in Tilburg haar eerste Express-vestiging in de nieuwste stijl geopend. In navolging van de lancering van de nieuwe generatie restaurants en café’s in Leiden, heeft Tilburg de primeur als het gaat om de vernieuwde La Place Express.

La Place opent nieuwste generatie take away-formule

Nieuw is dat het brood vanuit de basis, met bloem, olijfolie, water en zout, gekneed wordt. De broden rijzen en worden afgebakken in een steenvloeroven in de zaak. Het nog warme brood wordt à la minute naar keuze belegd. Verder is het assortiment uitgebreid met een breed koffie-aanbod én ontbreken de sappen en smoothies uiteraard niet.

De nieuwe La Place express onderscheidt zich niet enkel qua productaanbod. Ook de look & feel is anders. Zo is er een zitgedeelte toegevoegd, wordt er gewerkt met hout van oude Oostenrijkse berghutten en is er gekozen voor een frisse witte basiskleur voor de wanden.

De La Place express in Tilburg is gesitueerd aan de Heuvelstraat en is donderdag 10 juli voor het eerst officieel open. Daarom is de vestiging feestelijk aangekleed en er zijn scherp geprijsde openingsaanbiedingen te verkrijgen.

Reageer op dit artikel