nieuws

Nieuwe Kwalitaria in Kamperland

Dranken

In het Zeeuwse Kamperland opent eind juli een Kwalitaria met Délifrance haar deuren. De cafetaria annex lunchroom komt in het nieuwe winkelcentrum van Kamperland aan de Ruiterplaatweg. Hier komen circa tien nieuwe winkeleenheden.

Nieuwe Kwalitaria in Kamperland

De Kwalitaria zal jaarrond geopend zijn. Volgens Micha Oostrum, die het nieuws op zijn LinkedIn-pagina bekend maakt en zelf COO (chief operational officer) wordt, gaat de Kwalitaria verse friet serveren van eigen land, vers afgebakken groot brood en broodjes van Délifrance en Italiaans schepijs. Eigenaar van het bedrijf is Johan Sandee.

Kwalitaria biedt sinds kort de shop-in-shop formule van Délifrance aan. Onder andere Ton Vis in Oostvoorne werkt er mee, maar ook Kwalitaria Vesteplein in Delft en Kwalitaria Lekkerr in Amersfoort. De Haagse vestiging aan het Aegonplein heeft al sinds 2012 een shop-in-shop van de broodjesketen.

In de shops worden broodjes en andere lekkernijen vers afgebakken. Ze zorgen voor extra traffic op momenten die traditioneel voor de cafetaria lastig zijn te bedienen zoals lunch en koffie.

Bekijk hieronder een video met Ton Vis over zijn Kwalitaria met Délifrance.

Reageer op dit artikel