nieuws

Starbucks in tankstations van Shell

Dranken

Starbucks Coffee Company en Shell Nederland Verkoopmaatschappij en Société des Pétroles Shell (“Shell Frankrijk”) zijn vandaag een overeenkomst aangegaan om Starbucks Retail stores bij Shell tankstations in Nederland en Frankrijk te ontwikkelen. In de tweede helft van het jaar wordt de eerste Nederlandse store geopend bij Shell Haarrijn aan de A2 in de buurt van Breukelen.

Starbucks in tankstations van Shell

Arjan Oudejans van Starbucks zegt verheugd te zijn met de deal. ‘Langs autowegen in Nederland wordt bijzonder veel koffie gedronken. Starbucks wil graag daar vertegenwoordigd zijn waar mensen wonen, werken en reizen, en wij zijn van mening dat Shell de perfecte branding en infrastructuur heeft om Starbucks koffie aan te bieden aan de vele Nederlandse automobilisten die dagelijks reizen tussen huis en werk’, aldus Oudejans.

Dankzij deze overeenkomst kunnen klanten van Shell in de toekomst bij verschillende tankstations van Shell producten van Starbucks aanschaffen.

Shell laat bij monde van Linda van Schaik weten dat de samenwerking prima past bij de concepten van Shell. ‘Door Starbucks-producten aan te bieden in onze winkels, kunnen we onze klanten een aanvullende service aanbieden. Elke dag brengen miljoenen automobilisten tijd door in hun auto. In de helft van de stops worden er winkelaankopen gedaan bij onze tankstations. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor onze klanten is om onderweg koffie te kunnen krijgen. Door Starbucks onderdeel te maken van hun reis, geven we consumenten een extra stimulans om voor Shell te kiezen’.

Reageer op dit artikel