nieuws

Délifrance opent in Veldhoven

Dranken

In Veldhoven is een nieuw restaurant van Délifrance geopend. De zaak – met veertig zitplaatsen – is gevestigd in een tuincentrum. Passanten kunnen er ook terecht voor koffie of een broodje.

Délifrance opent in Veldhoven

In Veldhoven is een nieuw restaurant van Délifrance geopend in het tuincentrum Life & Garden aan de Run. Andere bezoekers kunnen er echter ook terecht voor een kop koffie of een lunch. Het restaurant telt meer dan 40 zitplaatsen. Daarnaast kan er bij goed weer worden plaatsgenomen op het terras waar nog eens 60 zitplaatsen zijn. Het restaurant ligt aan een drukke fietsroute en het Maxima Medisch Centrum en een groot bedrijventerrein ziten om de hoek.

Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Gasten kunnen deze vervolgens afhalen of thuis laten bezorgen.

Het restaurant staat onder leiding van ondernemer Frank Luirink, hij is ook de eigenaar van het tuincentrum. Het restaurant is zes dagen per week geopend en draait ook de koopzondagen mee.

Délifrance heeft in Nederland meer dan 65 restaurants en 110 corners, deze zitten vooral bij tankstations. Diverse locaties van Kwalitaria hebben een shop-in-shop van Délifrance.

Reageer op dit artikel