nieuws

Gratis koffie bij McDonald’s

Dranken

McDonald’s serveert in de week van 7 tot en met 11 oktober de hele dag door gratis koffie in alle 236 Nederlandse restaurants. Dit meldt McDonald’s in een advertentie in de landelijke media.

Gratis koffie bij McDonald’s

McDonald’s werkt voor het koffie-aanbod in Nederland samen met het Italiaanse merk Segafredo. McDonald’s heeft de receptuur van alle koffievarianten verbeterd en wil dit laten proeven aan veel gasten. Zo zijn alle koffieapparaten opnieuw afgesteld. En bij alle koffievarianten is gekeken naar de ideale hoeveelheid koffie, melk (indien van toepassing) en water. McDonald’s gebruikt nu bijvoorbeeld 4 gram méér koffiebonen voor het maken van een kop zwarte koffie.

Alle varianten worden gratis aangeboden van gewone koffie tot cappuccino en koffie verkeerd. De actie is niet geldig bij Schiphol Foodcourt en Schiphol Vertrekpassage.

Lunch

De keten zet zich de laatste periode steeds sterker in om nieuwe klantengroepen te trekken. Zo is in Nederland recent een speciaal lunchmenu gelanceerd. McDonald’s hield in maart van dit jaar ook al een actie met gratis koffie. Dit gold toen alleen in de ochtenduren.

Reageer op dit artikel