nieuws

Food pilot Marks & Spencer in BP open

Dranken

BP Nederland en Marks & Spencer (M&S) openen op 16 oktober de eerste Marks & Spencer Food pilot in de regio Amsterdam bij het vernieuwde BP tankstation Kadoelen aan de ring A10 Noord bij Landsmeer.

Food pilot Marks & Spencer in BP open

BP Kadoelen, het derde van in totaal zes vernieuwde tankstations in Nederland, wordt binnenkort gevolgd door BP Oude Haagseweg aan de ring A10 West dat op 6 november zal worden geopend. Op beide locaties in de regio Amsterdam introduceert BP de voedingsproducten van M&S in aanvulling op het bestaande, uitgebreide aanbod van voedingsmiddelen van BP, waaronder de versbereide broodjes en koffie van haar Wild Bean Cafe.
Hendrik Muilerman, algemeen directeur van BP Nederland, meldt dat tankstation Kadoelen de afgelopen weken ingrijpend is verbouwd. ‘Op deze locatie, en begin november ook bij BP Oude Haagseweg, introduceren wij een nieuw soort gemakswinkel die zich kenmerkt door een breed en bijzonder assortiment, een goede bereikbaarheid en ruime openingstijden. Dit is een voor Nederlandse begrippen uniek tankshopconcept, waarin we het aanbod van producten en services voor onderweg en voor thuis hebben geïntegreerd. Wij hebben daarmee voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod voor onze klanten’, aldus Muilerman.

Reageer op dit artikel