nieuws

Eerste shop-in-shop Subway

Dranken

Subway heeft voor het eerst in Nederland een vestiging als shop-in-shop. De vestiging in Heerlen vormt een combinatie met lunchroom Coffee & More.

Eerste shop-in-shop Subway

De nieuwe Subway, de tweede in Heerlen, bevindt zich lunchroom Coffee & More in de Woonboulevard Heerlen. Het is de eerste shop-in-shop vestiging in Nederland, meldt Franchise+. ‘Het unieke van deze store is de combinatie met de lunchroom, zegt Roger Offermanns op Franchise+. Hij is samen met zijn vrouw Ellen franchisenemer van deze vestiging en van vestigingen in Heerlen centrum en in Sittard. De gasten van Subway kunnen gewoon gebruik maken van de andere faciliteiten van  de lunchroom waar ze dan verder bediend worden. Zo kunnen ze daareen koffie bestellen voor bij hun sandwich. Offermans verwacht op de manier het grote pand, 300 vierkante meter, beter te benutten.

In thuisland Amerika zie je vaker combinaties van Subway met andere formules zoals met koffie- en donutketen Dunkin’Donuts.

Reageer op dit artikel