nieuws

Geld terug voor slechte koffie bij Wild Bean Café

Dranken

Wild Bean Café start de campagne ‘Love it! Of je geld terug’. Bij 89 BP-stations in Nederland krijgen klanten die niet tevreden zijn over de kop koffie die ze bestellen, hun geld terug.

Geld terug voor slechte koffie bij Wild Bean Café

‘Wij zijn trots op onze koffie en durven daarom 100 procent garantie op iedere kop te geven’, zo citeert Out of Home Shops convenience trading manager BP Bart Koelemaij. ‘Als klanten toch niet tevreden zijn, krijgen zij hun geld terug.’

Met de campagne ‘Love it! Of je geld terug’ denkt BP de kwaliteit van de koffie continu te kunnen waarborgen en verbeteren. De kofie die in een Wild Bean Cafe wordt geserveerd, bestaat volgens het artikel uit 100 procent Arabica-bonen, is UTZ-gecertificeerd en wordt per per kop vers gemalen.

Reageer op dit artikel