nieuws

Koffieketen print twitterberichten op bekers

Dranken

De Canadese koffieketen Tim Hortons is in de Verenigde Arabische Emiraten een opvallende samenwerking aangegaan met nieuwssite Gulf News. Op elke beker koffie wordt het meest actuele nieuws gemeld.

Koffieketen print twitterberichten op bekers

Wie bij Tim Hortons een koffie bestelt, krijgt op de beker het laatste twitterbericht van de nieuwszender gemeld. Bij een bestelling vliegt een tekstbericht uit de printer en wordt opgeplakt op de beker.

Het twitterbericht bevat tevens een QR-codes. Wie de codes met zijn mobiele telefoon scant, komt op het complete nieuwsartikel van Gulf News uit. Volgens de eerste berichten slaat de samenwerking goed aan. Het aantal bezoekers op de site van Gulf News is sinds de samenwerking met Tim Hortons flink gestegen.

Reageer op dit artikel