nieuws

Verkoopakte zit cafetariahouder dwars

Dranken

Cafetariahouder Jacques van Hal van Plaza Select in Boxtel heeft plannen voor de start van een lunchroom in Boxtel. Iedereen ziet het zitten, alleen zit een zinnetje in de verkoopakte Van Hal dwars.

Verkoopakte zit cafetariahouder dwars

De Winkeliersvereniging Selissenwal zegt enthousiast te zijn, de gemeente Boxtel wil graag meewerken en ook Woonstichting Sint Joseph ziet het plan van Van Hal wel zitten. Maar toch is er nog geen akkoord.

Volgens Van Hal ligt het aan ‘een klein zinnetje’ in de verkoopakte, die zegt dat horeca er niet mag komen. ‘Gek, eigenlijk. Want het bestemmingsplan voor Selissen geeft op die plek juist ruimte aan horeca. Het zou ons winkelcentrum goed doen als er een fatsoenlijke plek zou komen waar mensen een kop koffie kunnen drinken en een broodje kunnen pakken’, zegt de voorzitter van de winkeliersvereniging Selissen in het Brabants Dagblad.

Jacques van Hal wil de formule Entree van de Sligro gaan draaien in het winkelcentrum. ‘Daarvan zijn er al een stuk of achttien in Nederland. Gewoon een mooie lunchroom’, aldus Van Hal, die een uurtje van sluitingstijd van de winkels de lunchroom wil sluiten om overlast voor de buurt te voorkomen.

Reageer op dit artikel