nieuws

Verhage Kort Ambacht opnieuw tweede in Cafetaria Top 100

Dranken

Verhage Kort Ambacht van Richard en Mariëlle Groeneweg bemachtigt dit jaar de tweede plaats, net als in de vorige editie van de Cafetaria Top 100. Het bedrijf toont daarmee een ongekende stabiliteit.

Verhage Kort Ambacht opnieuw tweede in Cafetaria Top 100

Vorig jaar veroverde het echtpaar Groeneweg, drie jaar nadat zij de eerste plaats bekleedde en in de eregalerij kwamen, direct weer de tweede plaats. Dat deze topklassering geen toeval was bewijzen zij dit jaar. De tweede plaats is weer hun deel.

Verhage Kort Ambacht scoort immer hoog op zaken als klantvriendelijkheid en gastgerichtheid. Bij het bedrijf staat de gast echt in het middelpunt. Een voorbeeld daarvan is de muziekkeuze. Gasten kunnen op een formulier hun favoriete nummer invullen en dat wordt dan ten gehore gebracht. Een ander voorbeeld is het gratis kopje koffie bij een menu dat actief wordt aangeboden zodra de gast is uitgegeten. Dat alles gebeurt bovendien in een gezellig ingerichte zaak waar oud en jong zich thuis voelen.

Meer over de Cafetaria Top 100 2011:

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria’s per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel