nieuws

Texaco komt met ‘GO the fresh way’-concept

Dranken

Texaco tankstations worden omgebouwd volgens een nieuw concept: Go The Fresh Way. Daarbinnen staat kwaliteit, uitstraling en techniek centraal. De keten heeft in samenwerking met koffieleverancier Segafredo een flinke uitbreiding in de planning staan.

Texaco komt met ‘GO the fresh way’-concept

Maas International is verantwoordelijk voor de invulling van het concept, in samenwerking met Segrafredo koffie. Maas international is daarin verantwoordelijk voor de levering, begeleiding en ondersteuning van het concept en de machines.

Segrafredo kondigt eveneens trots aan dat de honderdste Texaco vestiging met Segrafredo koffie recentelijk is geopend. Nog voor het einde van het jaar moet dit aantal zijn verdubbeld naar tweehonderd locaties. Het merendeel van de locaties is gevestigd langs A- en N-wegen, verspreid door Nederland, Belgie en Luxemburg.

Segrafredo Zanetti past volgens alle drie de partners goed binnen het GO the fresh way-concept, omdat ook daar hoge eisen gesteld worden aan kwaliteit, uitstraling en techniek.

‘Segrafredo is een sterk merk, evenals dat GO THe Fresh Way dat aan het worden is. Verder sluiten de kleurstelling van Segrafredo en Texaco, waarin rood domineert, goed op elkaar aan’, zegt Marvin van Dijken van Maas International.

Reageer op dit artikel