nieuws

Starbucks met salades op gezonde toer

Dranken

Eind juni introduceert Starbucks drie nieuwe salades in de Amerikaanse vestigingen. De koffieketen heeft bovendien het hele voedselaanbod nog eens onder de loep genomen en dat wordt nu gezonder.

Starbucks met salades op gezonde toer

De consument wordt steeds gezondheidsbewuster en de koffieketen speelt daar op in door het aantal calorieën en de hoeveelheid suiker en (verzadigd) vet terug te brengen in diverse gebaksoorten. Eerder werd al overgeschakeld op halfvolle melk voor de cappuccino’s en latte machiato’s .Ook wordt het gebruik van conserveermiddelen zoveel als mogelijk beperkt.

Starbucks is al langer bezig met het aanpassen van het menu. Dat legt de keten geen windeieren, de ongeveer een jaar geleden als ontbijtproduct geïntroduceerde havermoutpap is momenteel een van de hardlopers.

Meer over Starbucks:

Reageer op dit artikel