nieuws

Servex neemt fruitconcept Shakie’s over

Dranken

Servex, de horecapoot van de NS, heeft Shakie’s Fresh Fruit Shakes overgenomen. Servex introduceert hierdoor volgens eigen zeggen slowfood op treinstations. Shakie’s verkoopt naast verse vruchtenshakes ook koffie, bagels en verantwoorde snacks.

Servex neemt fruitconcept Shakie’s over

‘Mensen hebben steeds minder tijd en juist steeds meer behoefte aan gezonde producten. We weten dat er ook onder treinreizigers veel vraag bestaat naar producten zoals Shakie’s die voert. Deze overname is een mooie aanvulling op ons productaanbod’, zegt directeur Jan Kooiker van Servex.

De horecaformule Shakie’s Fresh Fruit Shakes is het geesteskind van Odette Oostindiën. Oostindiën, vegetariër en voorstander van biologische landbouw, opende ruim tien jaar geleden haar eerste zaak op Utrecht CS.

Op dit moment verkoop Shakie’s haar producten op zes treinstations, te weten Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Eindhoven, Leiden Centraal, Nijmegen en Utrecht Centraal.

Reageer op dit artikel