nieuws

Segafredo koffie in 185 tankstations van Texaco

Dranken

Koffieleverancier Segafredo Zanetti en automatenfabrikant Maas International gaan de koffie verzorgen in 185 tankstations in ons land van Texaco. De komende maanden worden de tankstations omgebouwd en voorzien van een ‘Segafredo uitstraling’.

Segafredo koffie in 185 tankstations van Texaco

Dat laat Segafredo weten. De deal om in 185 tankstations koffie te leveren vloeit voort uit een samenwerking tussen Segafredo Zanetti en Maas International sinds september vorig jaar.

‘De klanten van Maas International bevinden zich vaak in een ander segment dan waar zij zelf veelal werkzaam zijn. Door de samenwerking met Maar International en Texaco bereiken wij een breder publiek’, aldus Guido van As van Segafredo Zanetti.

Reageer op dit artikel