nieuws

Nieuwe directeur voor snackfabrikant Royaan

Dranken

Snackfabrikant Royaan BV, producent van onder meer Van Dobben, Kwekkeboom en Buitenhuis, heeft per 1 mei met Bart Bakker een nieuwe directeur gekregen. Hij volgt Olaf Noorman op die CEO van de Royaan Groep blijft, het moederbedrijf van Willie Dokter, Tjendrawasih oriëntaalse snacks en Royaan BV.

Nieuwe directeur voor snackfabrikant Royaan

Bakker deed uitgebreide marketing, innovatie, verkoop en operations ervaring op in diverse functies met commerciële en eindverantwoordelijkheid in de levensmiddelenindustrie in het retail en out-of-home kanaal. Onder andere voor Honig Merkartikelen (Nederland), Kellogg’s (Engeland), Cadbury Schweppes (Nederland en Duitsland) en Coca Cola (Duitsland)).

‘Het is een bewuste en uitdagende stap’, zegt Bart Bakker over zijn nieuwe baan. ‘Royaan is dé verwenner in warme snacks en marktleider in Nederland met bekende en sterke merken die diep verankerd zijn binnen onze eetcultuur. Ik ken het bedrijf als een innovatieve en snelgroeiende onderneming met in alle lagen van het bedrijf enthousiaste collega’s, met een warm hart voor snacks. Voor mij persoonlijk is het dan ook een ideale basis om de beoogde groei van de merken en van de onderneming in Nederland te versnellen’, aldus Bakker in het persbericht.

Reageer op dit artikel