nieuws

Koffieketen Starbucks verkoopt nu ook salades

Dranken

Starbucks introduceert morgen een lijn van premium-salades en wil daarmee klanten afsnoepen van Burger King en McDonald’s.

Koffieketen Starbucks verkoopt nu ook salades

De koffieketen biedt in alle Amerikaanse vestigingen twee salades aan. Een mozzarella met tomatensalade en een mais salade met een topping van gegrild kippenvlees. Op sommige locaties worden deze twee aangevuld met nog eens twee salades met kip. Alle salades worden verkocht voor ongeveer $5,25.

Omgekeerd zijn de grote fastfoodketens eerder dit jaar met beter koffiesoorten de concurrentie aangegaan met Starbucks. Ook op de lucratieve ontbijtmarkt zijn de ketens in een heftige strijd verwikkeld. McDonald’s heeft daar het grootste marktaandeel.

Reageer op dit artikel