nieuws

Inbrekers cafetaria op heterdaad betrapt

Dranken

Dankzij een oplettende getuige zijn afgelopen week drie inbrekers door de politie op heterdaad betrapt toen ze inbraken in cafetaria De Dijk in Honselersdijk. De getuige meldde de inbraak bij de politie en gaf een duidelijk signalement van de drie verdachten.

Inbrekers cafetaria op heterdaad betrapt

Toen de politie aankwam bij het bedrijf bleken de deuren van een poort naast de cafetaria opengebroken. Daar stonden ook gestolen goederen, zoals een aantal kratten frisdrank, klaar om meegenomen te worden. Niet al te lange tijd later kwamen twee mannen aangereden om de buit op te halen. Ze werden door de politie ingerekend. Even later, toen de politie de in beslag genomen auto wilde afslepen, kwam de derde verdachte opdagen. Ook hij werd gearresteerd.

Reageer op dit artikel