nieuws

IJssalon a Domani deelt 3000 gratis ijsjes uit

Dranken

Om het begin van de lente in te luiden, geeft ijssalon a Domani in Middelburg op woensdag 19 maart aan 3000 basisschoolleerlingen gratis ijs weg.

IJssalon a Domani deelt 3000 gratis ijsjes uit

De Middelburgse scholieren hebben allemaal een bonnetje gekregen dat ze op 19 maart tussen 11.00 en 18.00 uur kunnen inleveren bij a Domani. ‘Alleen als het dan sneeuwt, mogen ze ook donderdag nog hun bonnetje inleveren’, grapt eigenaar Yvette Smit-Castenmiller.

Vorig jaar hield a Domani een soortgelijke actie voor de scholieren. ‘We staan goed bekend bij de schooljeugd, die vaak een ijsje komen halen. Op deze manier willen we ze bedanken, en laten weten dat we weer open zijn.’

Groot succes

De actie vorig jaar was een groot succes, zegt Smit-Castenmiller. ‘Ongeveer tweederde van de 2800 bonnetjes kwam terug. Dit jaar brengen we de actie op de scholen nog beter onder de aandacht met posters.’

IJssalon a Domani is sinds februari 2001 gevestigd in een authentiek pandje in het centrum van Middelburg. A Domani schept zelf gemaakt roomijs en sorbetijs, en daarnaast serveren eigenaren Christaan Smit en Yvette Smit-Castenmiller koffie en echte Zeeuwse bolussen.

Reageer op dit artikel