nieuws

Frisdranktekort dreigt voor cafetaria’s

Dranken

Cafetaria’s en supermarkten zitten de komende dagen mogelijk zonder de frisdranken Coca Cola en Fanta. Coca Cola Nederland kampt met leveringsproblemen na de invoering van een nieuw distributiesysteem in de fabriek in het Brabantse Dongen.

Frisdranktekort dreigt voor cafetaria’s

‘We sluiten niet uit dat op een aantalverkooppunten, zoals snackbars en supermarkten de komende dagen enkele producten niet voorradig zijn’, meldt een woordvoerder van Coca Cola aan het Algemeen Dagblad.

Mede door het mooie weer houdt de fabrikant er rekening mee dat de aanvoer de komende te laat zal zijn. Inmiddels zijn fabrieken in België ingeschakeld om de levering in Nederland te ondersteunen.

Het probleem in de nieuwe fabriek is naar verwachting binnen enkele dagen verholpen.

Reageer op dit artikel