nieuws

Friese McDonald’s hebben omroepmenu

Dranken

De acht Friese vestigingen van hamburgerketen McDonald’s verkopen deze maand een speciaal menu. Het menu is gelinkt aan de Friese regionale tv omroep GPTV. Hiermee viert de zender dat alle Friezen nu via de kabel naar de omroep kunnen kijken.

Friese McDonald’s hebben omroepmenu

De acht Friese vestigingen van hamburgerketen McDonald’s verkopen deze maand een speciaal menu. Het menu is gelinkt aan de Friese regionale tv omroep GPTV. Hiermee viert de zender dat alle Friezen nu via de kabel naar de omroep kunnen kijken.

Het menu bevat geen speciale gerechten zoals de Sneekburger die McDonald’s begin 2010 voerde als onderdeel van de actie Winterweken. Het omroepmenu bestaat uit een medium frisdrank, medium frites en twee cheeseburgers. De prijs is 5,75 euro.

Deelnemende vestigingen zijn de McDonald’s in Harlingen, Sneek, Joure, Leeuwarden, Goutum, Drachten, Heerenveen en Lemmer.

GPTV is tevens bekend van het programma ‘Mijn Keuken’ uit met chef-kok Marco Poldervaart van De Gastronoom in Harlingen.

Reageer op dit artikel