nieuws

Cookers nu ook in Nijkerk

Dranken

De groei van Cookers gaat onverminderd door. Deze week opende de achtste zaak van het casual dining-concept in het Gelderse Nijkerk. Voor dit jaar staan nog vier nieuwe zaken op de planning.

Cookers nu ook in Nijkerk

Dinsdag 24 juli opende de nieuwe Cookers zijn deuren in Nijkerk in een voormalig Gonzales-restaurant. Het is de achtste vestiging van Cookers. Op 15 september opent de negende zaak, Cookers Hoorn, haar deuren. De planning is dat voor het eind van dit jaar totaal twaalf zaken zijn in ons land.

Cookers Nijkerk wil ‘de huiskamer van de buurt’ zijn. De zaak is van ’s ochtends tien tot ’s avond tien uur geopend en mikt op diverse doelgroepen. Zo kunnen gasten er ’s ochtends terecht voor een kop koffie, ’s middags een lunch nuttigen en ’s avonds kiezen voor een compleet diner.

‘Cookers is een nieuwe manier van lekker eten en genieten. Bij Cookers kun je ieder moment van de dag, zeven dagen per week terecht’, zo laat de keten weten. Cookers heeft naast Nijkerk zaken in Almelo, Barendrecht, Bergschenhoek, Delft, Den Haag, IJsselstein en Purmerend.

Reageer op dit artikel