nieuws

Coca-Cola viert light jubileum met grootste blikjesautomaat

Dranken

In Rotterdam staat tot 30 januari de grootste Coca-Cola blikjes automaat. Coca Cola viert hiermee het 25-jarig bestaan van de light versie van deze populaire frisdrank. De elf meter hoge automaat spuugt deze maand voor iedereen die Coca-Cola een sms-je stuurt een gratis blikje Coca-Cola light uit.

Coca-Cola viert light jubileum met grootste blikjesautomaat

De automaat staat aan de Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. De elf meter hoge blikjesautomaat is op 5 januari in gebruik genomen en staat er tot en met 30 januari. De automaat is vier meter breed en 1,3 meter diep.

Voorbijgangers kunnen ‘hoera’ sms-en en na een paar seconden valt er een gekoeld blikje coca-cola light uit de automaat. Per mobiel nummer is een blikje te verkrijgen gedurende de gehele actieperiode.

Sinds de introductie 25 jaar geleden in Nederland is Coca-Cola light de nummer één frisdrank in de light categorie en momenteel na Coca-Cola de meest gedronken frisdrank in Nederland.

Reageer op dit artikel