nieuws

Cafetariakampioen Groeneweg naar Giel Beelen

Dranken

De populaire radio-dj Giel Beelen heeft Richard Groeneweg van de beste cafetaria van ons land, Verhage Kort Ambacht in Zwijndrecht, uitgenodigd om in de studio te verschijnen. Beelen wil graag dat Groeneweg colaballen gaat frituren.

Cafetariakampioen Groeneweg naar Giel Beelen

Richard Groeneweg werd woensdagochtend geïnterviewd in het populaire ochtendprogramma op Radio 3. De nummer één in de Cafetaria Top-100 vertelde op verzoek waarom zijn zaak de beste cafetaria van Nederland is.

Giel Beelen legde Groeneweg vervolgens het bericht voor over gefrituurde colaballen waar deze redactie gisteren over berichtte. De dj, zelf verzot op de zoete frisdrank, nodigde Groeneweg uit om de colaballen binnenkort te komen frituren in de studio. Groeneweg nam de uitnodiging aan en zal binnenkort als gast in de radiostudio zijn.

Zie ook:
Videoverslag Cafetaria Top-100

Reageer op dit artikel