nieuws

Burger King gaat Starbuckskoffie verkopen

Dranken

Burger King gaat in zijn filialen in de Verenigde Staten koffie van ’s werelds grootste koffieketen Starbucks verkopen. Dat heeft het management van van de fastfoodketen dinsdag laten weten, meldden Amerikaanse media.

Burger King gaat Starbuckskoffie verkopen

Burger King heeft de laatste jaren veel terrein verloren aan zijn aartsrivaal McDonald’s. Met de verkoop van Starbuckskoffie wordt de tegenaanval ingezet.

Burger King biedt in zijn restaurants momenteel koffie aan van het eigen huismerk, BK Joe, maar heeft het moeilijk om op te boksen tegen McDonald’s, dat veel klanten weet te trekken met een verbeterde koffielijn en een groot dessertaanbod. Een kopje Starbuckskoffie zal bij Burger King tussen de 1 en de 2,79 dollar kosten.

Reageer op dit artikel