nieuws

Big NAC-menu bij McDonald’s in Breda

Dranken

Drie vestigingen van McDonald’s in Breda komen met het Big NAC-menu. Hiermee willen ze de noodlijdende voetbalclub NAC te hulp schieten. Van elk verkocht menu gaat een euro naar de betaaldvoetbalclub.

Big NAC-menu bij McDonald’s in Breda

Het menu bestaat uit een grote friet, dubbele mayonaise, hamburger en een beker frisdrank. Het maken van een geel-zwarte garnering, met het oog op de clubkleuren, is niet gelukt. Het menu kost 7,95 euro en is vanaf zaterdag te verkrijgen in de drie vestigingen van McDonald’s in Breda.

De supportersvereniging heeft positief gereageerd op de komst van het Big NAC-menu. ‘En zo hebben we weer een extra bijdrage op weg naar de vier ton die we bijeen willen brengen’, aldus een woordvoerder van de supportersclub van het in geldproblemen verkerende NAC op AD.nl.

Reageer op dit artikel