nieuws

Beste van Midden-Nederland Hans Bosch enorm vereerd

Dranken

Hans Bosch van Daily-in uit Lochem kwam zonder verwachtingen naar het Top 100 event en keerde huiswaarts met de titel Beste cafetaria van Midden-Nederland. ‘Ik ben nog steeds overdonderd.

Beste van Midden-Nederland Hans Bosch enorm vereerd

‘Dit is een enorme bekroning ik ben hier echt zeer mee vereerd’, zegt Bosch nadat hij de prijs in ontvangst heeft genomen. Die kwam als een complete verrassing voor hem. Twee jaar geleden kwam hij met koffie- en eetwinkel Daily-in hoog (5) de ranglijst binnen. ‘Verleden werd ik zevende. Ik verwachtte eigenlijk niet meer in de Top 100 te staan.’

Zijn positie, wederom op vijf, en de titel Beste cafetaria van Midden-Nederland waren daardoor onverwacht. ‘Het blijkt dat de weg die ik toen insloeg nog steeds actueel is. Dan is deze prijs toch wel echt een bekroning en erkenning dat je goed hebt gekozen.’

Dat zijn gasten dat ook vinden blijkt uit zijn cijfers. ‘Ik plus nog steeds flink. De gasten waarderen onze combinatie van koffie, veel vers en de cafetariaproducten nog steeds.’

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel