nieuws

Starbucks opent eerste ski thru

Dranken

Koffieketen Starbucks heeft een ski thru geopend in Squaw Valley, een groot ski-resort bij Lake Tahoe in de Rocky Mountains in Californië. Skiërs kunnen hun gloeiend hete koffie bestellen en afhalen bij het loket op 2400 meter.

Starbucks opent eerste ski thru

De ski-thru is de eerste ter wereld van de koffieketen, die altijd op zoek is naar bijzondere locaties, aldus een woordvoerder in de Amerikaanse pers. ‘We willen onze gasten de unieke Starbucks-beleving overal bezorgen.’ Overigens kunnen de gasten ook binnen van hun koffie genieten.

Starbucks is niet de eerste die food on the go op een berg serveert. In het Zweedse skigebied Lindvallen zit een McDonald’s op een skipiste. In het Amerikaanse Mammoth Mountain kun je pizza’s en burrito’s bestellen bij een pistenbully die tot outlet is omgebouwd.

Reageer op dit artikel