nieuws

Bakker Bart stapt in vlaaien

Dranken

Bakker Bart neemt de franchiseformule Supervlaai over. Het assortiment van de Bakker Bart winkels wordt uitgebreid met de producten van Supervlaai.

Bakker Bart stapt in vlaaien

Daarnaast blijven de 30 vestigingen van Supervlaai ook gewoon bestaan onder de eigen naam. Bart’s Retail food Group doet de overname naar eigen zeggen om de positionering van Bakker Bart naar een hoger niveau te brengen door ambachtelijk geproduceerde, dagverse vlaaien in het assortiment op te nemen.

Gebak

De keten die ook koffie, belegde broodjes en fruitsap verkoopt, was al langer op zoek naar een partner die een sterkere positie in het marktsegment van gebak zou opleveren. Bakker Bart hoopt op deze manier ook te profiteren van de zakelijke markt voor traktaties.

Supervlaai bestaat sinds 1995. Het is de bedoeling dat ook winkels van Bakker Bart de producten van Supervlaai gaan verkopen.

Reageer op dit artikel