nieuws

Subway gaat koffiemerk van Starbucks verkopen

Dranken

In navolging van veel andere fastserviceketens, maakt ook Subway serieuze zaak met zijn koffie-assortiment. Ruim 9000 Subways in de VS starten de komende maanden met de verkoop van Seattle’s Best Coffee, een merk dat eigendom is van de Starbucks holding.

Subway gaat koffiemerk van Starbucks verkopen

Ook Canadese restaurants van Subway gaan de koffie Seattle’s Best verkopen. Subway zal verschillende koffiesoorten van de brander gaan voeren, inclusief een cafeïnevrije variant.

De keuze voor juist een merknaam als Seattle’s is opmerkelijk: het is namelijk eigendom van de Starbucks-holding. Starbucks is een belangrijke concurrent van Subway op de ontbijt- en koffiemarkt. Seattle’s Best Coffee heeft ook eigen outlets.

Reageer op dit artikel